Prestíž vo vnútri oblúka edger:
Vo vnútri Oblúka Edger bol navrhnutý tak, aby hladký do tých owkward konkávne tvary,ako je jazda na obuvi;slza;polovica-moon atď.
To bolo vykonané rovnakým spôsobom ako Bočné Edger,umožňujúce tortu rada, aby sa to týka, a vyhladený, všetko v jednom.
1.Vždy použitie vo Vnútri Oblúka Edger na Marcipán/Mandľový Vložiť najprv vytvoriť dobrý základ pre váš sugarpaste.
2.Pokrytie vašich tortu s Marcipánom/Mandľový Vložiť obvyklým spôsobom,použiť svoje Vnútro Krivky Edger na Hladké do konkávne krivky dosiahnuť jednotné hebkosť,a Bočné Edger okolo vonkajšej hrany tortu,to bude tlačiť vložiť do dolnom rohu vášho tortu ukazuje presne tam, kde výbava prebytok Marcipán/Mandľový Vložiť, aby sa zabránilo 'podhodnotené'
3.Pokrytie vašich tortu s Sugarpaste-dostatočný na pokrytie doske,použite Strane Edger okolo vonkajších stranách torte,a vo Vnútri Oblúka Edger na hladké do konkávne krivky,ak základná doska preukáže, krátky pre túto prácu,(niekedy nezvyčajné tvare torty sú namontované na kolo dosky dávať rázvorom na palube edge).skúste použiť zaoblené predné Super Hladšie eliminovať všetky známky, ktoré môžu byť vľavo na hranu z vnútornej strany Krivky základnú dosku.
Nebolo praktické, aby základovej dosky väčší ako tento by sa potom stali prekážkou v malých priestoroch.
Veľkosť: 7.5-9 cm
Typ T Hmotnosť: 54 G
Typ U Hmotnosť: 43 g
Typ V, Hmotnosť: 45 g
Úloha: otočte rohu Mo Ping cukru tortu