Xanthan gum 200Mesh Prášok -E415 - bez Lepku

  • €8.15
  • €4.40
(0 Hodnotenie Zákazníkov)

najlepšie

Sku:
  • v99462
Značky:
  • ženy hodváb guma, arabská guma nigéria, guma chrysler neon 20, pin zadarmo lepok, ovocie bez lepku, rúž sans lepok, bezlepkové prihlásiť, pneumatiky xanthan, hniezdia bez lepku, akryl prášok 10days delivary
  • Číslo Modelu - XG902

modname=ckeditor

Xanthan gum 200Mesh Prášok -E415 - bez Lepku

Xanthan gum 200Mesh Prášok - E415 Thickener, stabilizátor, emulsifier, foaming agent - bezlepkové Xanthan gum je vyrobený z fermenteted kukuričný cukor Pre lepšiu miešanie a solubilty, náš Xanthan gum je k dispozícii ako veľmi jemného prášku s veľkosťou častíc 0.075 mm ( 200Mesh), Balené vo vákuovom taška - Účinné množstvo bude 30g .Xanthan gum je rozpustný v studenej vode a riešenia vykazujú vysoko pseudoplastic toku Jeho viskozita má vynikajúcu stabilitu v širokom pH a teploty v rozsahu a je odolný voči enzymatickej degradácii.Xanthan gum vykazuje synergické interakcie s guma guar, svätojánskeho guma (LBG) a konjac mannan.To má za následok zvýšenú viskozitu s guma guar a s LBG pri nízkych koncentráciách.Pri vyšších koncentráciách mäkké, elastické, tepelne reverzibilné gély sú tvorené s svätojánskeho ďasien a konjac mannan Používa a aplikácie: bez hrudiek V mokrých pripravené bez hrudiek, xanthan gum znižuje múky sedimentácie; zlepšuje plyn uchovávania; prepožičiava enzým, šmyku a zmrazenie a rozmrazenie stabilitu; a poskytuje jednotný náter a dobré držať pečivo, pekárske a koláč výplne, Xanthan gum prispieva hebkosť, vzduch začlenení a uchovávania údajov, a recept tolerancia bez hrudiek na torty, muffiny, sušienky a pečivo zmesi.Pečivo sa zvýšil objem a vlhkosti, vyššie drobkov silu, a menej rozpadajúci .Mliečne výrobky, Zmesi xanthan gum, carrageenan a galactomannans sú vynikajúce stabilizátory pre rozsah mrazených a chladených mliečnych výrobkov, ako sú zmrzliny, zmrzlinový, kyslá smotana, sterilné, smotana na šľahanie a rekombinované mlieka.Maskara najväčší jednotného uplatňovania xanthan gum v potravinárskom priemysle.Xanthan gum stabilitu na kyseliny a soli, účinnosť pri nízkych koncentráciách a vysoko pseudoplastic rheology, aby to ideálne stabilizátor pre oteruvzdorný, č-oil, low-olej a pravidelné šalátových zálievok.Mrazené potraviny Stability, syneresis kontroly a konzistentné viskozita počas zmrazenie a rozmrazenie cyklov a vykurovanie je dosiahnutá pridaním xanthan gum na rôzne mrazené výrobky, ako sú obalené polevy, omáčky, gravies, bez hrudiek, predjedlá a souffles.Omáčky a gravies Nízke hladiny xanthan gum poskytujú vysokú viskozitu v omáčky a gravies na oboch kyslé a neutrálne pH.Viskozita je tiež stabilný k zmenám teploty a je udržiavaná pod rôznymi dlhodobé podmienky na uchovávanie.Omáčky a gravies obsahujúce xanthan gum lipnúť na horúce potraviny.

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: